Hoppa till sidans innehåll

Anton Netterberg fortsätter i UIF Hockey

13 APR 2015 16:31
Han var en av våra bästa backar förra säsongen och nu är det klart att Anton Netterberg kommer fortsätta att spela i Ulricehamn.
  • Uppdaterad: 08 JUN 2016 07:05

Anton Netterberg började sin karriär i Varbergs HC men har spelat i flera klubbar under karriären. Inför förra säsongen kom han till UIF Hockey från divison 1-laget Lindlöven och han visade snabbt att han skulle bli en viktig kugge. 9 mål och 11 assist blev det för den 21-årige backen.

- Jag hade stora förhoppningar på Anton inför den gångna säsongen och han levde verkligen upp till dem. Med sin högerfattning och offensiva skicklighet är han en stor tillgång i powerplay men jag tycker även att han utvecklade sitt spel fem mot fem under året. Nu ska han se till att fortsätta utvecklingen och gör han det är jag inte förvånad om han spelar högre upp i seriesystemen om ett år, säger Emanuel Ragnar från Sportgruppen.


Netterberg

Anton själv är nöjd över att det blir UIF Hockey ett år till.

- Självklart vill jag spela så högt upp som möjligt och jag hade planer på att göra ett försök i division 1 redan nu men känner ändå att jag vill göra en ännu bättre säsong i UIF först. Jag trivs väldigt bra med klubben och livet utanför vilket gör att jag kan fokusera på min utveckling som spelare till 100%. Förra säsongen började jag lite tveksamt känner jag men i år vill jag vara med och prestera från start, berättar Anton Netterberg som också uppskattar att kunna prata med en spelare som Sebastian Meijer om utveckling och val inom hockeyn.

Skribent: Sportgruppen

UIF Hockey Köp/Byt/Sälj på Facebook

 

 

 

 

 

 

Logo_SISU_2013_RGB

  

 

Följ @uifhockey
på Instagram

Postadress:
Ulricehamns IF - Ishockey
Idrottsgatan 8
52333 Ulricehamn

Besöksadress:
Idrottsgatan 8
52333 Ulricehamn

Kontakt:
Tel: +4632114005
E-post: This is a mailto link

Se all info