Hoppa till sidans innehåll

Fler mål att vänta från Lundgren

23 APR 2015 19:22
Efter 30 mål och 31 assist på 66 grundseriematcher för UIF Hockey har han blivit en viktig spelare för laget. Nu har Marcus Lundgren bestämt sig för att forsätta i Ulricehamns IF.
  • Skapad: 23 APR 2015 19:22

Marcus Lundgren kom till UIF inför säsongen 2013/14 och det blev succé direkt tillsammans med sin kedjekamrater Dennis Landgren och Linus Bergman. 15 mål och 20 assist blev det under första säsongen i Lassarinken och poängproduktionen fortsatte även under säsong två, men inte i riktigt samma takt. När säsongen summerades så hade han gjort 15 mål och 11 assist på 34 matcher, fortfarande ett bra resultat.

- Marcus har framförallt utvecklat sin fysiska status under sina två år här, den offensiva talangen har han haft sedan länge. Efter han är en stor forward krävs det att han tränar hårt utanför isen vilket jag tycker att han gör mer och mer. Att göra 15 mål två säsonger i rad samtidigt som vi ser att han kan bli ännu bättre gör det naturligtvis spännande att fortsätta följa honom i UIF Hockey, säger Emanuel Ragnar från Sportgruppen.

- Han är en härligt individ som sällan klagar på något. Han är en bra person att ha i omklädningsrummet och vi är naturligtvis mycket nöjda att han fortsätter hos oss. Vi ser en fortsatt utvecklingskurva på honom och det är han själv som bestämmer hur bra han ska bli, avslutar Ragnar.

Kontraktet är skrivet på 1 år.

Lundgren

Skribent: Sportgruppen

UIF Hockey Köp/Byt/Sälj på Facebook

 

 

 

 

 

 

Logo_SISU_2013_RGB

  

 

Följ @uifhockey
på Instagram

Postadress:
Ulricehamns IF - Ishockey
Idrottsgatan 8
52333 Ulricehamn

Besöksadress:
Idrottsgatan 8
52333 Ulricehamn

Kontakt:
Tel: +4632114005
E-post: This is a mailto link

Se all info