Hoppa till sidans innehåll

Inför HA74 - Ulricehamns IF

06 SEP 2015 11:01
I eftermiddag möter UIF Hockey Sävsjö-laget HA74 på bortais. Matchstart är 16.00 och förhoppningsvis kan matchen rapporteras via Everysport.
  • Uppdaterad: 06 SEP 2015 11:08

TRE SNABBA MED DANIEL ELOFSSON INFÖR MATCHEN:

5-3 mot Nässjö HC i onsdags, vad tyckte du om matchen?
Första perioden var inte bra, det var väldigt segt. Vi korrigerade och pratade om en del saker inför andra perioden och spelarna svarade bra på det. Från och med starten på mittenperioen växte vi hela tiden och blev starkare och starkare. Det är framförallt lagmoralen jag vill trycka på det, tack vare den vände vi matchen vilket kändes väldigt viktigt och bra.

Max Theander gjorde en klart godkänd match. Det är klart att det var nervöst för honom och vi hade samtidigt en ung och orutinerad backuppsättning där tre ordinarie backar var borta. Han var väldigt aktiv i målet och pratade med våra spelare vilket är bra. Just nu blir det dock ingen fortsättning för honom men vi kommer hålla kontakten.

Det var flera spelare borta i senaste matchen, hur är läget inför dagens match?
Det är stor frånvaro idag också. Det är fyra ordinarie backar borta i Victor Kilén, Anton Netterberg, Rickard Thorstenson och Fredrik Bjurö. De ordinarie backar som åker med är Mattias Allard, Ken Kindborn, Emil Holmqvist och Simon Josefsson. De forwards som är borta är Robin Thorstenson, Sebastian Meijer och William Persson (Persson spelar J18-match). Det blir en tuff utmaning men skador och sjukdomar kommer under säsongen också så det är lika bra att träna på det nu.

Jonas Nilsson blev klar för ytterligare en säsong i UIF-tröjan när han skrev på ett kontrakt i tisdags. Hur ser du på den påskriften?
Det är självklart en bra förstärkning. Han har mycket rutin och är en skicklig spelare som gör andra bättre. Väldigt träningsvillig och en vinnarskalle utan dess like. Han sätter press på våra yngre spelare och är ett föredöme.

Skribent: Emanuel Ragnar

UIF Hockey Köp/Byt/Sälj på Facebook

 

 

 

 

 

 

Logo_SISU_2013_RGB

  

 

Följ @uifhockey
på Instagram

Postadress:
Ulricehamns IF - Ishockey
Idrottsgatan 8
52333 Ulricehamn

Besöksadress:
Idrottsgatan 8
52333 Ulricehamn

Kontakt:
Tel: +4632114005
E-post: This is a mailto link

Se all info