Hoppa till sidans innehåll

Inför Kållered SK - Ulricehamns IF

09 SEP 2015 13:58
Idag åker UIF Hockey till Göteborg för möte med Kållereds SK. KSK har spelat fyra matchen under försäsongen och har tre vinster (mot Sörhaga/Alingsås, Hovås och Kungälv) samt en förlust (Borås). Matchstart är 19.00 och matchen rapporteras antingen via Everysport eller via perioduppdateringar på Facebook.
  • Skapad: 09 SEP 2015 13:58

- Vi har en bra känsla inför matchen ikväll. Flera spelare har kommit tillbaka till träning under den här veckan och vi har varit nästan full lag på måndags- och tisdagsträningen. Det är fortfarande några som är borta vilket gör att det varit någon lucka här och där. Det har fokuserats en hel del på boxplay och attityd under de här två passen och det är framförallt det sistnämnda vi vill se i kvällens match samtidigt som vi ska vara med och ta tag i matchen från start. Vi har gjort dåliga förstaperioder senaste matcherna och det vill vi inte göra idag, säger Pontus Holmqvist, assisterande tränare.

- Det är lite speciellt att möta ett motstånd från serien i en träningsmatch. Man kan få lite fler signaler om vart man står mot övriga lag i serien och vi hoppas naturligtvis att göra en bra match mot Kållered. De har gjort bra resultat på försäsongen så det blir självklart en tuff match. Viktor Hagström vaktar målet, övrigt lag presenteras en stund före matchstart, avslutar Pontus Holmqvist.

               Lundgren

Skribent: Emanuel Ragnar

UIF Hockey Köp/Byt/Sälj på Facebook

 

 

 

 

 

 

Logo_SISU_2013_RGB

  

 

Följ @uifhockey
på Instagram

Postadress:
Ulricehamns IF - Ishockey
Idrottsgatan 8
52333 Ulricehamn

Besöksadress:
Idrottsgatan 8
52333 Ulricehamn

Kontakt:
Tel: +4632114005
E-post: This is a mailto link

Se all info