Hoppa till sidans innehåll

Inför Kållereds SK - Ulricehamns IF

26 NOV 2014 14:55
Äntligen dags för match igen och det är en resa till Göteborg som gäller för att möta Kållereds SK på bortais. Första mötet lagen emellan slutade med förlust för UIF med 5-7.
  • Skapad: 26 NOV 2014 14:55

Formen på Ulricehamns IF: Man har två förluster och en straffvinst på de tre senaste matcherna. I fredags förlorade man mot Borås Hockey på hemmais och man vill säkert studsa tillbaka på bästa sätt i den här bortamatchen. Men för det krävs 100%-ig inställning av samtliga spelare.

 

Formen på Kållereds SK: Tre förluster på de tre senaste matcherna, mot Hanhals (2-4), Bäcken (1-7) och Tibro (0-8). Man ska inte stirra sig blind på detta utan Kållered är ett kompetent lag med skickliga spelare som är bättre än vad de senaste matcherna visat.

 

Spelare att hålla koll på: Återigen så gjorde Linus Drott en bra match senast med 1 mål och 1 assist. Även backen Anton Netterberg har hittat målet de senaste matcherna. Victor Kilén gör sällan en dålig match och är en av nyckelspelarna i årets lag.

 

I Kållered SK hittar vi Felix Andersson som gjort 12 mål och 7 assist på 13 matcher. Även spelare som Calle Landgren, André Grönros, Simon Ramsby och Rasmus Fäldt är poängstarka spelare. På målvaktssidan är det Anton Mårdsjö som har bäst statistik men han delar sysslan relativt lika med Markus Karlsson. Man har två spelare som utmärker sig i utvisningsligan, Philip Wong ligger 2a med 51 minuter och Jack Sundkvist ligger på sjätte plats med 43 minuter. Jämför det med den mest utvisade i Ulricehamn på plats 21 med 29 minuter.

Skribent: Emanuel Ragnar

UIF Hockey Köp/Byt/Sälj på Facebook

 

 

 

 

 

 

Logo_SISU_2013_RGB

  

 

Följ @uifhockey
på Instagram

Postadress:
Ulricehamns IF - Ishockey
Idrottsgatan 8
52333 Ulricehamn

Besöksadress:
Idrottsgatan 8
52333 Ulricehamn

Kontakt:
Tel: +4632114005
E-post: This is a mailto link

Se all info