Hoppa till sidans innehåll

Inför Ulricehamns IF - Töreboda HF

07 DEC 2014 14:14
Ny match och ny chans till tre poäng. UIF spelade bra senast mot Kungälv men fick tyvärr inte med sig några poäng. Idag är det Töreboda HF som gästar Lassarinken.
  • Skapad: 07 DEC 2014 14:14

Formen på Ulricehamns IF: Två vinster och en förlust på de tre senaste matcherna visar att UIF har en helt okej form. Senast mot KIK hade man många borta av olika själ men man stod upp bra men förlorade tyvärr med uddamålet.

Formen på Töreboda HF: Imponerande vinst mot Tibro IK senast men matcherna före förlorade man mot Bäcken och Hanhals. Har senaste tiden visat att man är starka på hemma-is där man slagit tidigare nämnda Tibro IK men även Sörhaga/Alingsås.

Spelare att hålla koll på: I UIF så är det ungdomarna. I dagens match finns Gabriel Klippinge, Isac Engerby, Linus Wegat och Simon Roth med i laguppställningen. Även Alexander Johansson och Erik Hallin är unga spelare som finns med. Det gillar vi!

Topp tre i Törebodas interna poängliga är Alexander Collberg (8+8), Sam Khongmuk (8+7) och backen Rasmus Jonsson (5+10). Alla tre är skickliga spelare som det gäller att ha koll på. Man har även fått tillbaka Henrik Blom i spel, han har gjort 5+5 på 5 matcher. Viktig spelare att få tillbaka när Oliver Hofbauer lämnade för Hammarby IF.

Skribent: Emanuel Ragnar

UIF Hockey Köp/Byt/Sälj på Facebook

 

 

 

 

 

 

Logo_SISU_2013_RGB

  

 

Följ @uifhockey
på Instagram

Postadress:
Ulricehamns IF - Ishockey
Idrottsgatan 8
52333 Ulricehamn

Besöksadress:
Idrottsgatan 8
52333 Ulricehamn

Kontakt:
Tel: +4632114005
E-post: This is a mailto link

Se all info