Hoppa till sidans innehåll

Ingen Tim Norén i UIF Hockey kommande säsong

11 APR 2015 18:35
Idag meddelade Tim Norén att han på grund av sin arbets- samt boendesituation inte kan spela hockey i UIF kommande säsong.
  • Skapad: 11 APR 2015 18:35

Norén kom till UIF hösten 2013 när skador på Tobias Nilsson och Haris Becirbegovic ställde till problem på målvaktssidan. Norén övertygade sedan så mycket under säsongen så ett nytt kontrakt skrevs under våren. Den här säsongen stod han 21 matcher under grundserien och 2 matcher i playoffet mot Bäcken.

Norén

- Tim har varit öppen med att resor kan komma att bli ett problem nästa säsong med tanke på vart han bor och jobbar. Vi har erbjudit honom jobb i Ulricehamn redan under den gångna säsongen men respekterar att saker och ting inte alltid går att lösa. Vi tackar Tim för två fina säsonger i UIF Hockey, säger Emanuel Ragnar från Sportgruppen.

- Jag tackar UIF och alla lagkamrater för två fina säsongen i klubben. Efter att ha varit nära att lägga av 2013 så fick jag en rejäl nytändning i Ulricehamn och fick vara med om att spela i två positiva playoff. Jag önskar laget och föreningen lycka till i framtiden, hälsar Tim Norén.

Skribent: Sportgruppen

UIF Hockey Köp/Byt/Sälj på Facebook

 

 

 

 

 

 

Logo_SISU_2013_RGB

  

 

Följ @uifhockey
på Instagram

Postadress:
Ulricehamns IF - Ishockey
Idrottsgatan 8
52333 Ulricehamn

Besöksadress:
Idrottsgatan 8
52333 Ulricehamn

Kontakt:
Tel: +4632114005
E-post: This is a mailto link

Se all info