Hoppa till sidans innehåll

J18: Inför seriepremiären

20 SEP 2015 09:16
Idag är det seriepremiär för J18. Det är derby mot Nittorp direkt och matchen startar 12.00 i Nittorps Ishall. Här nedan kan ni läsa en intervju med huvudtränare Oskar Larsson.
  • Skapad: 20 SEP 2015 09:16

Vad har du för tankar om försäsongen?
Jag tycker att vi har fått ett kvitto på vart vi står i och med vårt genrep i onsdags mot HC Lidköping, där vi gjorde en väldigt bra match. Om vi går tillbaka till första träningsmatchen mot Sörhaga/Alingsås så var vi inte bra men lyckades ändå peta in några puckar och enbart förlora med uddamålet. Mot Partille så gjorde vi en dålig förstaperiod vilket avgjorde matchen. I hemmamatchen mot Sörhaga/Alingsås så gjorde vi en riktigt bra förstaperiod, en sämre andraperiod för att sedan avsluta med att stänga matchen i sista perioden så vi har sakta men säkert växt ju fler matcher vi spelat.

Träningarna har känts bra och det har varit ett högt tempo. Det märktes på fredagsträningen att killarna är sugna på seriepremiär nu. I laget finns det bra karaktärer och en skön mix gällande egenskaper, så både jag och Viktor Fredén ser fram emot säsongen.

Hur är läget i truppen inför seriepremiären?
Det ser bra ut. Alla är friska och skadefria vilket gör att vi kommer åka med 18 utespelare och 2 målvakter. Idag är det Isac Engerby som vaktar kassen och Ludwig Claesson som är backup.

Vad vill du se från spelarna idag?
Att vi tar med oss onsdagens match mot HC Lidköping in i dagens match, både gällande inställningen och spelet. Det kommer krävas en arbetsinsats i 60 minuter och över hela banan, gör vi det jobbet är chansen större att vi får med oss ett bra resultat.

Skribent: Emanuel Ragnar

UIF Hockey Köp/Byt/Sälj på Facebook

 

 

 

 

 

 

Logo_SISU_2013_RGB

  

 

Följ @uifhockey
på Instagram

Postadress:
Ulricehamns IF - Ishockey
Idrottsgatan 8
52333 Ulricehamn

Besöksadress:
Idrottsgatan 8
52333 Ulricehamn

Kontakt:
Tel: +4632114005
E-post: This is a mailto link

Se all info