Hoppa till sidans innehåll

Johan Schoultz blir ny huvudtränare i UIF Hockey

30 APR 2016 12:19
Det blir Johan Schoultz som tar över efter Daniel Elofsson som huvudtränare i UIF Hockeys a-lag. Han kommer senast från Frölundas juniororganisation där han var scout.
  • Skapad: 30 APR 2016 12:19

Det är inte första gången Johan Schoultz tränar UIF Hockey. Han var ansvarig för a-laget mellan 2001 och 2004 där bland annat den imponerande säsongen i division 3 ingår med 29 raka matcher utan förlust (28 vinster, 1 oavgjord) inklusive kvalserien upp till division 2.

Därefter blev det Nittorps IK som assisterande tränare en säsong innan det blev HV71 för hela slanten. Först som assisterande tränare i J18, sedan som huvudansvarig för U16 och mellan 2010 och 2015 var han huvudansvarig för J18-laget. Under säsongen 2015-16 har han varit verksam som scout i Frölundas juniororganisation.

- Det känns bra att ha kommit överens med UIF Hockey och jag ser fram emot att komma tillbaka till föreningen efter några års frånvaro. Det blir en spännande utmaning att försöka utveckla det här laget och jag ser många spelare med talang och bra inställning. Under säsongen som kommer hoppas jag att vi kan bjuda publiken hårt arbete match efter match men även en del vinster naturligtvis, säger Johan Schoultz som också säger att han alltid strävar efter att bli bättre och vill att det ska gälla både spelare och ledare.

Johan Schoultz
- Vi är väldigt glada över att få in Johan Schoultz som huvudansvarig för a-laget. Det är en tränare som är väldigt kunnig, både genom erfarenhet och utbildningar och vi tror att han kan fortsätta på den resa bland annat Daniel Elofsson varit med och startat, säger Emanuel Ragnar från Sportgruppen.

Kontraktet med UIF Hockey är skrivet på 1 år.

ULRICEHAMNS TIDNING: http://www.ut.se/sport/johan-schoultz-ny-tranare-i-uif/

Skribent: Sportgruppen

UIF Hockey Köp/Byt/Sälj på Facebook

 

 

 

 

 

 

Logo_SISU_2013_RGB

  

 

Följ @uifhockey
på Instagram

Postadress:
Ulricehamns IF - Ishockey
Idrottsgatan 8
52333 Ulricehamn

Besöksadress:
Idrottsgatan 8
52333 Ulricehamn

Kontakt:
Tel: +4632114005
E-post: This is a mailto link

Se all info