Hoppa till sidans innehåll

Jonathan Prim till Ulricehamns IF

08 DEC 2015 20:24
Den 23-årige högerfattade backen Jonathan Prim förstärker UIF Hockey fram till jul. Prim kommer senast från Borås HC där han spelade 10 matcher förra säsongen.
  • Uppdaterad: 08 DEC 2015 20:39

- Vi pratades vid igår och efter att par samtal så kom vi överens om att han lirar med oss fram till jul, vilket är mycket glädjande i det läget vi är i gällande skador och sjukdomar. Prim är en duktig back med erfarenhet från spel högre upp i seriesystemet och trots att han inte är i full matchform är jag övertygad om att han kommer vara till stor hjälp, säger Emanuel Ragnar från Sportgruppen.

Jonathan Prim har spelat ungdomshockey i Borås där han även fick göra inhopp i det Allsvenska laget för några säsonger sedan. Han har efter det spelat seniorhockey i både Gislaveds SK och Kungälvs IK.

- Det ska bli roligt att representera UIF Hockey och jag ska göra allt för att hjälpa laget till bra resultat. Jag fick ett bra intryck av lagkamrater och ledarna runt om laget direkt och jag ser fram emot den spännande avslutningen på grundserien, säger Jonathan Prim.

Skribent: Sportgruppen

UIF Hockey Köp/Byt/Sälj på Facebook

 

 

 

 

 

 

Logo_SISU_2013_RGB

  

 

Följ @uifhockey
på Instagram

Postadress:
Ulricehamns IF - Ishockey
Idrottsgatan 8
52333 Ulricehamn

Besöksadress:
Idrottsgatan 8
52333 Ulricehamn

Kontakt:
Tel: +4632114005
E-post: This is a mailto link

Se all info