Hoppa till sidans innehåll

Kevin Carlsson klar för Ulricehamns IF

01 APR 2015 18:21
Forwarden Kevin Carlsson, senast i Nittorps IK, är klar för UIF Hockey. Kontraktet skrevs på idag och är på 1+1 år.
  • Skapad: 01 APR 2015 18:21

22-åringen med Boro/Vetlanda som moderklubb spelade den gångna säsongen alla 36 grundseriematcher för Nittorps IK och gjorde då 8 mål samt 13 assist. I kvalserien gjorde han 1 mål och 7 assist på 6 matcher för NIK.

- Jag ser fram emot att representera UIF Hockey kommande säsong. Det blir en rejäl nytändning för mig och jag hoppas kunna leverera inför min nya hemmapublik, säger Kevin Carlsson.

Kevin Carlsson

Carlsson som spenderade sin juniortid i Tingsryds AIF har även spelat allsvensk hockey. I just TAIF fick han möjligheten att vara med i totalt 13 matcher. Han har även spelat 84 matcher i division 1 samt 118 matcher i SuperElit vilket visar att han varit med om mycket under sin karriär.

- Jag fick upp ögonen för Kevin redan under förra säsongen då jag tyckte han såg intressant ut i de division 1-matcher jag såg med Nittorp. Det blev inte ens kontakt med honom efter den säsongen men jag är glad att vi lyckats kontraktera honom nu, säger Emanuel Ragnar från Sportgruppen.


- Kevin är en väldigt skridskostark forward som aldrig slutar att åka. Han har också offensiva kvalitéer, även om han kanske inte fick ut allt den här säsongen, som jag hoppas att han kan få visa upp i UIF-tröjan. Han bor och jobbar redan i Ulricehamn vilket naturligtvis förenklar anpassningen för både oss och han själv, avslutar Emanuel Ragnar.

Skribent: Sportgruppen

UIF Hockey Köp/Byt/Sälj på Facebook

 

 

 

 

 

 

Logo_SISU_2013_RGB

  

 

Följ @uifhockey
på Instagram

Postadress:
Ulricehamns IF - Ishockey
Idrottsgatan 8
52333 Ulricehamn

Besöksadress:
Idrottsgatan 8
52333 Ulricehamn

Kontakt:
Tel: +4632114005
E-post: This is a mailto link

Se all info