Hoppa till sidans innehåll

Lagkaptenerna för säsongen har valts

15 AUG 2015 06:19
I många lag har lagkaptenstrion presenterats. Nu har vi kommit till den punkten i UIF Hockey också.
  • Skapad: 15 AUG 2015 06:19

Spelaren med C på bröstet är likt förra året Sebastian Meijer. Meijer återvände till moderklubben Ulricehamns IF för ett år sedan efter 209 matcher i SHL/Elitserien och 309 matcher i Allsvenskan. Efter ett år med skadeproblem var det just det han hade som mål att slippa under återkomsten. "Sebbe" spelade 31 av 36 matcher och samtliga 3 matcher i playoffet. På dessa 34 matcher gjorde han 36 poäng fördelat på 18 mål och 18 assist. Meijer är en naturlig ledare som tar stort ansvar för att folk ska må bra i laget. Han vet vad som krävs för att kunna lyckas med ishockeyn och förmedlar det gärna till sina lagkamrater.

En spelare som hade A på bröstet förra säsongen och kommer ha det i år igen är Robin Melltoft. "Mella" har spenderat hela karriären i UIF även om han var utlånad till IFK Falköping under en säsong när UIF spelade i division 1. Den snart 27-årige Melltoft är förresten fortfarande omtalad, gällande sitt uppoffrande spel, i Falköping sägs det. Melltoft tvekar inte att kasta sig för att täcka puck när motståndarna laddar med slagskott från blålinjen. Han är alltid bra förberedd för säsongen och är en av de med högst träningsnärvaro i klubben. Mycket hjärta för moderklubben!

En spelare som inte hade ett A förra året men som fått det i år är en relativt ny spelare. Mattias Allard kom till Ulricehamn och UIF Hockey inför säsongen 2013/14 och har växt ut till en defensiv klippa. Efter fyra säsonger i Mjölbys organisation var det dags för ett miljöombyte och i Ulricehamn har han verkligen hittat rätt. Lojal som få och han tvekar aldrig på att hjälpa till när det behövs och han har möjlighet. Tränar alltid hårt och visar upp en otrolig fysik vilket han förhoppningsvis kan visa upp ännu mer på isen genom att bli lite mer elak i spelet.

kaptener

Skribent: Emanuel Ragnar

UIF Hockey Köp/Byt/Sälj på Facebook

 

 

 

 

 

 

Logo_SISU_2013_RGB

  

 

Följ @uifhockey
på Instagram

Postadress:
Ulricehamns IF - Ishockey
Idrottsgatan 8
52333 Ulricehamn

Besöksadress:
Idrottsgatan 8
52333 Ulricehamn

Kontakt:
Tel: +4632114005
E-post: This is a mailto link

Se all info