Hoppa till sidans innehåll

Lindström har skrivit på för ett nytt år

04 MAR 2016 19:13
I dag skrev Emil Lindström på ett nytt kontrakt med UIF Hockey och han kommer därmed att spela i UIF även nästa säsong. Kontraktet är skrivet på ett år.
  • Skapad: 04 MAR 2016 19:13

Emil Lindström, som fyller 21 år i dag, kom till Ulricehamns IF i januari och var en bidragande orsak till att man spelade upp sig rejält under slutet av säsongen. Han är fostrad i VIK Västerås HK och har spelat i klubbar som Surahammars IF, Piteå HC samt Hallstahammars HK.

Emil Lindström
- I Emil har vi ett energiknippe utan dess like, både på och utanför isen. Han är en spelare som man älskar att ha i sitt egna lag men hatar att möta, det smäller varje gång han är inne på isen. Vi saknade en sådan spelartyp under säsongen och när han kom in gjorde han oss inte besvikna, det kändes självklart att erbjuda honom en förlängning hos oss, säger Emanuel Ragnar från Sportgruppen.

- Det är en underbar känsla att ha skrivit på och det var ingen tvekan om att jag ville stanna. Jag har blivit så bra behandlad och så vänligt bemött under den månaden jag varit här så jag kände att det var här jag ville spela. Gällande nivån på ishockeyn så är det ett steg i rätt riktning för min karriär att spela i den här serien, säger Emil Lindström.

- Jag blev överraskad av det intresse som ändå är kring hockeyn här. Både i media och på nätet märks det stora intresset av och det är väldigt roligt. Jag vill också berömma publiken, det var väldigt roligt att spela inför så mycket folk som det ändå var på matcherna här, fortsätter Lindström.

- Nästa säsong kan publiken räkna med att jag ska jobba stenhårt varje match med mycket skridskoåkning och att göra det svårt för motståndaren. Självklart hoppas jag på att göra några poäng också men det viktigaste är att laget vinner, avslutar en nöjd Emil Lindström.

Skribent: Sportgruppen

UIF Hockey Köp/Byt/Sälj på Facebook

 

 

 

 

 

 

Logo_SISU_2013_RGB

  

 

Följ @uifhockey
på Instagram

Postadress:
Ulricehamns IF - Ishockey
Idrottsgatan 8
52333 Ulricehamn

Besöksadress:
Idrottsgatan 8
52333 Ulricehamn

Kontakt:
Tel: +4632114005
E-post: This is a mailto link

Se all info