Hoppa till sidans innehåll

Linus Drott återvänder till UIF Hockey

04 MAJ 2014 13:42
Den högerfattade forwarden Linus Drott har valt att återvända till Ulricehamns IF efter två års frånvaro. Han är mer laddad än någonsin och glad över att vara tillbaka i UIF.
  • Skapad: 04 MAJ 2014 13:42

Fem säsonger och 117 grundseriematcher för UIF Hockey, det är vad Linus Drott hunnit med i föreningen för tillfället, men fler matcher ska det bli. På söndagen satte han signaturen på kontraktet som gör att han spelar i Lassarinken kommande säsong.

ldrott00

Foto: Eliteprospects.com

- Det är med stor glädje jag kan konstatera att Linus Drott återvänder till UIF. Det är en hård arbetande forward, som gör mycket poäng. Han tillför även något ytterligare som vi saknat och det är att han är en högerfattad forward. Det kommer vara mycket användbart i bland annat powerplay och tillför en ytterligare dimension i den spelformen, säger Emanuel Ragnar, Sportgruppen.

Senaste säsongen spelade iinte Linus Drott någon ishockey på grund av hans arbetssituation med skiftarbete och allt vad det innebär. Säsongen innan spelade han i HC Dalen och gjorde 13 mål och 14 assist på 30 matcher. Han fortsatte med poänggörandet i deras kvalspel mot division 1 och gjorde 3 mål och 5 assist på 12 matcher där.

Skribent: Sportgruppen

UIF Hockey Köp/Byt/Sälj på Facebook

 

 

 

 

 

 

Logo_SISU_2013_RGB

  

 

Följ @uifhockey
på Instagram

Postadress:
Ulricehamns IF - Ishockey
Idrottsgatan 8
52333 Ulricehamn

Besöksadress:
Idrottsgatan 8
52333 Ulricehamn

Kontakt:
Tel: +4632114005
E-post: This is a mailto link

Se all info