Hoppa till sidans innehåll

Linus Drott slutar med ishockeyn

03 DEC 2015 21:41
Idag lämnade Linus Drott beskedet att han slutar med ishockeyn. Anledningen är att han skaffat nytt jobb i Jönköping som kräver mycket tid vilket gör det svårt att kombinera med ishockeyn i Ulricehamn.
  • Skapad: 03 DEC 2015 21:41

- Det är tråkigt att en så duktig spelare som Linus Drott slutar, men jag uppskattar hans ärlighet om att det inte fungerar med hans nya jobb. Långa arbetsdagar tillsammans med stress för att hinna till träningen gör det svårt att prestera på isen, säger Emanuel Ragnar, sportgruppen.

 

Linus Drott anslöt till UIF Hockey inför säsongen 2007-08. Bortsett från ett år i HC Dalen och ett sabbatsår har han varit UIF trogen sedan dess. Totalt har han spelat 63 division 1-matcher (15 mål, 10 assist) och 100 division 2-matcher (48 mål, 54 assist) för klubben.

Bild-42

- Tanken var inte att byta jobb mitt under säsongen, men tillfälligheter gjorde att jag fick chansen till ett arbete i Jönköping och jag tog den möjligheten. Det har varit mycket övertid och tiden räcker inte till. Jag vill tacka alla lagkamrater, tränare och ledare jag träffat under mina år i Ulricehamn men även publiken. Det känns rätt att avsluta karriären i UIF Hockey som betytt mycket för mig under åren som ishockeyspelare. Jag önskar laget lycka till i framtiden, så ses vi säkert i Lassarinken framöver, säger Linus Drott.


- Vi har tappat två duktiga spelare under hösten i Linus Drott och Fredrik Bjurö, vilket gör att vi naturligtvis måste kolla över marknaden för att eventuellt förstärka laget på något sätt. Under hösten har också flera spelare från J20 och J18 varit med och tränat med a-laget och som alltid är det fritt fram för dem att imponera på a-lagstränarna för att få speltid, avslutar Emanuel Ragnar, sportgruppen.

Skribent: Sportgruppen

UIF Hockey Köp/Byt/Sälj på Facebook

 

 

 

 

 

 

Logo_SISU_2013_RGB

  

 

Följ @uifhockey
på Instagram

Postadress:
Ulricehamns IF - Ishockey
Idrottsgatan 8
52333 Ulricehamn

Besöksadress:
Idrottsgatan 8
52333 Ulricehamn

Kontakt:
Tel: +4632114005
E-post: This is a mailto link

Se all info