Hoppa till sidans innehåll

Mattias Allard förlänger sitt kontrakt

21 FEB 2014 16:51
I veckan blev det klart att backen Mattias Allard förlänger sitt kontrakt med UIF Hockey. Kontraktet är skrivet på 1 år.
  • Skapad: 21 FEB 2014 16:51

- Mattias kom in tidigt under sommaren och visade direkt under försäsongen vilken seriös spelare han är. Han tar mycket ansvar både på och utanför isen och det är svårt att tro att han är så ung som han ändå är. I slutet av säsongen höjde han sitt spel några nivåer till och det är därifrån jag hoppas att han starta nästa säsong, säger Emanuel Ragnar från Sportgruppen.

 

Mattias Allard spelade 29 grundseriematcher och gjorde 2 assists på dessa matcher. I kvalet gjorde han 1 assist (och 1 mål som tyvärr blev bortdömt) på 3 matcher.

Mattias Allard

 

Nytt kontrakt med UIF Hockey, hur är känslan?
Känslan är riktigt bra, jag trivs kanon här i Ulricehamn och UIF.

Beskriv din tid i Ulricehamn, hur har det varit?
Jag landade här i Ulricehamn någon gång i juni, var först av nyförvärven på plats. Jag fick ett varmt mottagande från både spelare och folk runt om direkt, vilket underlättade för att komma in i gängen och anpassa sig i staden.

Om vi ser till säsongen så har den varit bra. Vi har krigat på och vunnit mot samtliga lag i serien. Personligen så tycker jag att min säsong varit okej, jag hade problem med lite skador innan is-säsongen drog igång vilket gjorde att det det tog lite tid att komma igång. Men ju längre säsongen gick desto bättre fick jag mitt spel att stämma. Det är bara att ta med sig detta till nästa säsong, göra en bra försäsong och komma riktigt bra förberedd till 14/15.

Vad tror du om UIF Hockey till nästa säsong?
Jag tror att nästa säsong kan bli riktigt bra om vi kan behålla den suveräna sammanhållningen vi har i laget, vilket i sin tur innebär att vi får ha kvar en bra kärntrupp från denna säsongen. Lyckas vi krydda med lite spets utifrån så ser jag mycket ljust på framtiden. För min egen del handlar det om att fortsätta träna på och utvecklas så man kan hjälpa laget till segrar.

Skribent: Sportgruppen

UIF Hockey Köp/Byt/Sälj på Facebook

 

 

 

 

 

 

Logo_SISU_2013_RGB

  

 

Följ @uifhockey
på Instagram

Postadress:
Ulricehamns IF - Ishockey
Idrottsgatan 8
52333 Ulricehamn

Besöksadress:
Idrottsgatan 8
52333 Ulricehamn

Kontakt:
Tel: +4632114005
E-post: This is a mailto link

Se all info