Hoppa till sidans innehåll

Nytillskott i både ledarstab och spelartrupp inför kvällens match

28 JAN 2015 15:03
Ikväll möter UIF Hockey Kungälvs IK i Lassarinken. Sponsorer bjuder på entrén och inför matchen har det även blivit ett antal nytillskott till a-laget.
  • Uppdaterad: 28 JAN 2015 15:28

Ulf Meijer tar steget in i ledarstaben. "Uffe" har fungerat som en resurs till tränarna under hösten men efter önskemål från tränarna själva blir det nu en mer aktiv roll för Meijer.

Daniel Elofsson om Ulf Meijer: Uffe har varit med oss under hela säsongen, men mer i bakgrunden. Nu tar han klivet in och blir mer aktiv vilket betyder att han kan ta mer initiativ på egen hand. Rollerna är detsamma som innan, jag har fortfarande huvudansvaret men vi får in en ny röst i samband med träningar och matcher. Beslutet att ta in Meijer har tagits av mig och Marcus Andersson i samråd med spelarrådet.

UIF Hockey lånar in backen Anton Lundh från Skövde IK. Lundh har under veckan provtränat med laget och gjort ett positivt intryck. Under säsongen har han tränat en hel del med Skövde IKs a-lag samt gjort 9 matcher. Mestadels har han spelat J20 Elit, 21 matcher är han noterad för där.

Daniel Elofsson om Anton Lundh: Efter problemen med skador under hösten samt vintern så har vi velat bredda vår backuppsättning. Lundh har varit med på två träningar och visat att han är en vältränad, bra skolad back. Han är rejäl i sitt spel och är väldigt ödmjuk i sin personlighet. Vi söker alltid efter bra spelare från närområdet (Lundh är från Falköping) och är tacksamma att Skövde IK gett oss möjligheten att låna in Anton.

Ytterligare en ny spelare kommer ni få bekanta er med ikväll. Oliver Kjellén anslöt till j-laget för bara någon vecka sedan efter att ha börjat säsongen i Borås HCs j-lag. Kjellén gjorde bra ifrån sig i j-laget inledningsvis vilket betydde att han fick träna med a-laget när det behövdes folk. Där imponerade han på tränarna vilket betyder att han får chansen ikväll.

Daniel Elofsson om Oliver Kjellén: Det är en spelare med bra skridskoåkning som vill göra någon med pucken. En energispelare som rör på benen hela tiden och har lite liknande spelstil som Christoffer Ferm och Christopher Brorsson. En ung kille som vill visa upp sig och ta chansen.

Skribent: Emanuel Ragnar

UIF Hockey Köp/Byt/Sälj på Facebook

 

 

 

 

 

 

Logo_SISU_2013_RGB

  

 

Följ @uifhockey
på Instagram

Postadress:
Ulricehamns IF - Ishockey
Idrottsgatan 8
52333 Ulricehamn

Besöksadress:
Idrottsgatan 8
52333 Ulricehamn

Kontakt:
Tel: +4632114005
E-post: This is a mailto link

Se all info