Hoppa till sidans innehåll

Oskar Laurell tillbaka i UIF Hockey

18 JAN 2016 19:37
Vi hälsar backen Oskar Laurell välkommen tillbaka till UIF Hockey. Han spelade förra säsongen i Borås HC och han är klar för resten av säsongen 2015/16.
  • Skapad: 18 JAN 2016 19:37

Laurell är från Lysekil och har representat ett antal klubbar i karriären: Mariestad BoIS J18/J20, IFK Falköping, Nor IK, Gislaveds SK, Ulricehamns IF och Borås HC. Nu är han alltså tillbaka i klubben där han spelat flest seniormatcher, 77 stycken.

Oskar Laurell

- Det ska bli jätteroligt att dra på sig UIF-tröjan igen. Laget har ett antal skador på backsidan just nu så det känns bra att kunna hjälpa till. Visserligen har jag inte spelat en match sedan i mars men jag ska göra allt för att prestera bra på träning och match från start. Jag kommer bidra med ett stabilt defensivt spel, vinnarskalle och ett bra ledarskap, säger Oskar Laurell.

- Vi hade ett samtal med Oskar i höstas men då passade det inte att spela ishockey i och med den tid som krävs. Vi pratades vid förra veckan igen och han berättade att han var sugen och på den vägen är det. Vi är tacksamma att han kommer in i truppen eftersom vi har ont om backar just nu. Som spelare är det en defensivt skicklig back som är bra på att höja andra spelare med sitt ledarskap, säger Emanuel Ragnar från Sportgruppen.

Skribent: Sportgruppen

UIF Hockey Köp/Byt/Sälj på Facebook

 

 

 

 

 

 

Logo_SISU_2013_RGB

  

 

Följ @uifhockey
på Instagram

Postadress:
Ulricehamns IF - Ishockey
Idrottsgatan 8
52333 Ulricehamn

Besöksadress:
Idrottsgatan 8
52333 Ulricehamn

Kontakt:
Tel: +4632114005
E-post: This is a mailto link

Se all info