Hoppa till sidans innehåll

Poängstark forward fortsätter i Ulricehamn

22 MAR 2016 18:10
I veckan blev det klart att även Kevin Carlsson fortsätter i Ulricehamns IF. Han anslöt från Nittorps IK inför förra säsongen och slutade på delad förstaplats i interna poängligan med 31 poäng på 36 matcher.
  • Skapad: 22 MAR 2016 18:10

Med moderklubb Boro/Vetlanda HC flyttade han 2008 till Tingsryd för spel i deras juniorlag. Där blev det många matcher på hög nivå i både J18 och J20 men även 13 matcher i Allsvenskan. Karriären fortsatte till Halmstad HF och division 1 innan det blev två säsonger i Nittorps IK, en i division 1 och en i division 2. Totalt blev det 84 matcher i landets tredje högsta division.

- Det var längesedan jag hade så jävla roligt som jag hade den här säsongen i UIF. Visst att det gick lite upp och ner resultatmässigt men i omklädningsrummet och utanför har det hela tiden varit en väldigt bra stämning och det var en starkt bidragande orsak till att vi lyfte oss i slutet. För egen del så har det likt lagets prestationer gått upp och ner men jag har ändå gjort en del poäng vilket är skönt, även om jag inte bryr mig om egna poäng bara laget vinner. Jag har fått mycket förtroende vilket var utvecklande för mig och nu satsar jag på att göra en lika bra sommarträning som jag hade förra året och så håller jag tummarna för att vi får till en skottramp här så jag kan förbättra mitt skott, säger Kevin Carlsson.

151004AB0278,xlarge.1444071131

- I Kevin har vi haft en speedig, spelskicklig forward som aldrig står stilla på isen. Han är ett föredöme med sin inställning och vilja att hela tiden bli bättre. Att vi får se honom i UIFs tröja en säsong till är mycket glädjande och jag tror att vi kan få se en ytterligare utveckling på honom, säger Emanuel Ragnar från Sportgruppen.

- Jag måste också få berömma publiken i Lassarinken. Även om det gick sisådär resultatmässigt under hösten så hade vi ändå en jämn publiksiffra under hela säsongen vilket är otroligt tacksamt. Att vi också haft supportrar på varenda bortamatch vi spelat är häftigt och framförallt måste jag tacka er som åkte ner till Lund i PO1, helt otroligt, avslutar Kevin Carlsson.

Skribent: Sportgruppen

UIF Hockey Köp/Byt/Sälj på Facebook

 

 

 

 

 

 

Logo_SISU_2013_RGB

  

 

Följ @uifhockey
på Instagram

Postadress:
Ulricehamns IF - Ishockey
Idrottsgatan 8
52333 Ulricehamn

Besöksadress:
Idrottsgatan 8
52333 Ulricehamn

Kontakt:
Tel: +4632114005
E-post: This is a mailto link

Se all info