Hoppa till sidans innehåll

Rapport från årsmötet

19 JUN 2015 09:34
Lördagen den 13 juni var det årsmöte för UIF Hockey. Ett fåtal intresserade medlemmar hade tagit sig till klubbstugan för att höra om det senaste året samt om framtiden.
  • Skapad: 19 JUN 2015 09:34

Årsmöte UIF Hockey Protokoll 20150613 (klickbar länk)
UIF Hockey Årsberättelse 2014-15 (klickbar länk)

Utdrag från årsmötet:
» Alexander Hermansson valdes till ny ordförande på 3 år.

» Mikael Peterson valdes till ny sekreterare på 2 år.

» Jörgen Lindqvist omvaldes som ekonomiansvarig på 2 år.

» Vi välkomnar Magdalena Klippinge in i styrelsen, ett nyval på 2 år.

» Håkan Bodeklint, Emanuel Ragnar, Pontus Holmqvist och Johan Juntorp är fortsatt kvar i styrelsen.

Utdrag ur årsberättelsen:
» Verksamheten för UIF Hockeysektion har under året främst varit intriktad på att stärka ekonomin i sektionen. Arbetet har medfört ett överskott på ca. 250 000 :- mot föregående års 66 000 :-. Även om resultatet var bra har sektionen fortfarande ett underskott vilket medför fortsatt svag likviditet.

» Sektionen har prioriterat egna spelare och ledare vilket har ökat intresset från spelare, ledare, föräldrar och samarbetsparterns till vår verksamhet. Under verksamhetsåret har ca. 215 ungdomar regelbundet bedrivit träning och match varav ca. 50 barn i Hockeyskolan. En vikande tränd som nu vänt med bättre istider i ytterligare en ishall.

» Under året har Daniel Elofsson, Marcus Andersson och Carl Andén varit ansvariga för vårt A-lag där 22 egna spelare fått prova på spel, varav 15 platser varit ordinarie. En viktig bas för fortsatt verksamhet och individuell utveckling.

» 7 juniorer gjorde debut i A-laget under säsongen.

» Samtliga ledare under året kommer från egna led.

» UIF, som en av delägarna till Sportakademin AB, lanserade under vecka 32 sportlägret Steam Camp. Sporterna var Ishockey, Konståkning, Handboll och Fotboll. Projektledare var Henrik Lindgren från KFUM som med god assistans av UIF Caroline Ahlberg genomförde lägret. Ett mycket uppskattat läger för 108 deltagare där alla ungdomar fick träffas över de sportsliga gränserna under premiäråret 2014

» Årets första dag startade med sedvanlig loppmarknad 1 maj som hade en försäljning på ca 100 tkr.

» Den traditionsenliga vårfesten hölls 5 maj med ca 600 deltagare. En trevlig och viktig inkomstkälla som drog in ca 100 tkr.

» Under året har tre egna ungdomscuper arrangerats som samtliga sponsras av Ulricehamns Sparbank. Sparbankscupen för 10, 12 och 14-årslag. Cuper som är vida omtalade tack vare bra arrangemang och stort engagemang från de egna ledarna. Tre cuper som denna säsong kunde utökas med fler lag genom spel i två hallar under en dag.

» Under säsongen har vi haft fyra spelare med i uttagning till TV-pucken för spelare födda -00. Kvar för andra året i rad är Emil Holmqvist. 

» Under året har styrelsen arbetat fram en ny strategiplan för sektionen som presenterades och förankrades hos ca 75 ledare, föräldrar och sponsorer under mars.  En strategi som bygger på en dubblering av antalet aktiva fram till 2025 genom en bredare rekryteringsbas med gemensam skridskoskola med Ulricehamns Konståkningsklubb. Planen har mottagits mycket bra både inom UIF och UKK.

» UIF Hockeysektion har under verksamhetsåret bedrivit 15 protokollförda
styrelsemöten. Styrelsen har under året bestått av följande personer:

UIF HOCKEYS STYRELSE 2014-15

Mikael Peterson Ordförande
Jörgen Lindqvist Ekonomiansvarig
Alexander Hermansson Sekreterare
Håkan Bodeklint Ledamot
Pontus Holmqvist Ledamot
Johan Juntorp Marknadsansvarig
Lasse Gustafsson Senioransvarig
Jonas Rydin Ungdomsansvarig
Emanuel Ragnar Sportansvarig
Skribent: Emanuel Ragnar

UIF Hockey Köp/Byt/Sälj på Facebook

 

 

 

 

 

 

Logo_SISU_2013_RGB

  

 

Följ @uifhockey
på Instagram

Postadress:
Ulricehamns IF - Ishockey
Idrottsgatan 8
52333 Ulricehamn

Besöksadress:
Idrottsgatan 8
52333 Ulricehamn

Kontakt:
Tel: +4632114005
E-post: This is a mailto link

Se all info