Hoppa till sidans innehåll

Snabbskrinnare klar för UIF Hockey!

19 JAN 2016 20:29
Under dagen blev forwarden Emil Lindström klar för UIF Hockey. Han kommer senast från spel i Hallstahammar dit han varit utlånad från Surahammar. Kontraktet är för säsongen 15/16.
  • Uppdaterad: 19 JAN 2016 20:33

20-åringen har VIK Västerås HK Ungdom som moderklubb och spelade ishockey där fram till 2013 då han bytte till Surahammars IF. Under förra säsongen fick han även chansen att var med några matcher i division 1 men slutdelen av säsongen spenderade han i Piteå HC J20 där bland annat hade tidigare UIF-backen Mattias Backman som tränare. Nuvarande säsong har han som sagt spenderat i Hallstahammars HK på lån innan det blev en flytt söderut.

- Det är otroligt kul att ha kommit hit. Rätt in i hetluften direkt med derby och allt vad det innebär. Efter vår första kontakt så har det gått väldigt snabbt, men det gjorde det även när jag flyttade till Piteå för juniorhockey förra säsongen så man får väl säga att jag är van eller något, säger Emil Lindström.

- Jag ska bidra med fart och energi genom hela matcherna och efter att ha fått träna med Oskar Bygård och Kevin Carlsson under dagens träning så har jag en bra känsla. Båda två har bra blick och bra händer så jag ska bara försöka göra mitt och skapa utrymme åt dem. Avslutningsvis vill jag också berömma föreningen och mina nya lagkamrater hur de behandlat mig under den här dagen, otroligt proffsigt och jag ser fram emot att lära känna många nya människor här i Ulricehamn, säger Emil Lindström.

- Via information av bland annat Mattias Backman så har vi valt att plocka in Emil Lindström i truppen. Det är en rivig forward med bra skridskoåkning som även kan smälla på och det är något vi ville komplettera nuvarande trupp med inför slutdelen av säsongen. Även om det kommer ta några dagar till att komma in hur vi spelar och så vidare ska det bli spännande att se honom redan imorgon. Det är en väldigt social och trevlig person så det kommer inte bli några problem att komma in i gruppen, säger Emanuel Ragnar från Sportgruppen.

Skribent: Sportgruppen

UIF Hockey Köp/Byt/Sälj på Facebook

 

 

 

 

 

 

Logo_SISU_2013_RGB

  

 

Följ @uifhockey
på Instagram

Postadress:
Ulricehamns IF - Ishockey
Idrottsgatan 8
52333 Ulricehamn

Besöksadress:
Idrottsgatan 8
52333 Ulricehamn

Kontakt:
Tel: +4632114005
E-post: This is a mailto link

Se all info