Hoppa till sidans innehåll

Sommarintervju: Viktor Hagström

02 JUL 2015 16:47
Tanken är att spelare och ledare ska intervjuas under sommaren. Nästa spelare till intervju är målvakten Viktor Hagström.
  • Uppdaterad: 02 JUL 2015 16:50

Efter en kortare sejour under våren i Ulricehamn så flyttade du ner till staden i månadsskiftet maj/juni. Hur har första tiden i Ulricehamn varit?
- Det har varit som förväntat faktiskt, att det fungerat bra och inte varit några konstigheter. Jag har hunnit få in lite vanor och hittar bättre och bättre. Jag trivs mycket bra med både lägenhet och jobb. Jobbet på New Wave hade jag redan under några veckor i våras vilket gjorde det enklare att börja där nu när jag flyttade ner.

- I Uppsala hade jag ett jobb med olika arbetstider vilket gjorde det svårt att kombinera med hockeyn. Nu känns det som man har fått in en bra dygnsrytm och kan fokusera på ett annat sätt.

Hur tycker du sommarträningen fungerat?
- Väldigt bra. Det är bra träningar på de gemensamma passen och nu har vi fått in lite målvaktsträning i samband med dessa. Det gynnar oss målvakter att fokusera på målvaktsspecifik träning redan nu under sommaren.

Vad har du fått för intryck av målvaktstränaren Carl Andén?
- Vi har inte hunnit snacka så mycket om själva spelet än, det kommer när vi närmar oss is. Men han är en väldigt härlig person som är otroligt trevlig och engagerad. Jag ser fram emot att utveckla samarbetet med honom när vi går på is.

Vad ser du fram emot att utveckla under säsongen?
- Det jag mest ser fram emot är att få stabilitet. Att få ha hög lägstanivå och en jämnhet under säsongen där jag presterar i varje match. Den eller de målvakter jag får som kollegor kommer få kämpa för sina matcher, det kan de vara säkra på.

Nu börjar truppen forma sig, vad tror du om UIF Hockey 2015/16?
- Nu spelade jag lite för lite med laget i våras för att kunna bedöma alla spelare efter kvalité på isen men känslan är att det kan bli bra. Snacket i laget är positivt och det är många som är laddade för att dra igång säsongen på allvar.

- Vi är ett hårt arbetande lag där alla spelare kan lyckas om man kommer till jobbet varje dag. Det är skönt att viktiga spetsspelare som bland annat Meijer och Netterberg är kvar i laget.

SNABBFRÅGOR
Vem imponerar mest under sommarträningen?
Mattias Allard

Vem blir årets utropstecken?
Ken Kindborn

Vem blir årets målkung?
Sebastian Meijer

Vem vinner utvisningsligan?
Dennis Landgren

Vilken spelare kommer vara svårast att rädda ett friläge ifrån?
Patrik Andersson

Vem får flest UT-märken i Ulricehamns Tidning?
Anton Netterberg

Skribent: Emanuel Ragnar

UIF Hockey Köp/Byt/Sälj på Facebook

 

 

 

 

 

 

Logo_SISU_2013_RGB

  

 

Följ @uifhockey
på Instagram

Postadress:
Ulricehamns IF - Ishockey
Idrottsgatan 8
52333 Ulricehamn

Besöksadress:
Idrottsgatan 8
52333 Ulricehamn

Kontakt:
Tel: +4632114005
E-post: This is a mailto link

Se all info