Hoppa till sidans innehåll

Tim Norén förlänger kontraktet

11 FEB 2014 14:53
Så här strax innan playoff drar igång blev det klart att Tim Norén förlänger sitt kontrakt med UIF Hockey över nästa säsong.
  • Uppdaterad: 08 JUN 2016 07:03

- Det känns skönt att arbetet med truppen kommit igång på allvar. I Tim Norén har vi en skicklig målvakt, som ställer höga krav på sig själv vid varje träning och match. Han har tagit kliv i sin utveckling under den tid han varit här och förhoppningen är att det kommer att fortsätta under sommaren samt nästa säsong, säger Emanuel Ragnar från Sportgruppen.

 

Tim Noren

 

Vad Tim själv säger om påskriften utvecklar han i en intervju:

 

Hur känns det att skriva på nytt kontrakt?

Det känns väldigt bra naturligtvis. Det har vart på gång ett tag så skönt att allt gått i lås. Känns som att klubben är på väg åt rätt håll och förutsättningarna för att bli bättre är väldigt goda i UIF.

 

Hur har säsongen i UIF varit?

Jag tycker den har varit bra, vi har varit med och krigat i toppen och slagit alla lag vilket visar på att vi är riktigt bra när vi får allt att stämma. Gått på ett par bottennapp men sånt händer under en säsong. För egen del tycker jag det flytit på bra, har vunnit många matcher vilket är det viktiga.

 

Hur är det att ha Marcus Andersson som målvaktstränare?

Väldigt bra. Macke är otroligt duktig och att ha en målvaktstränare under varje träning är guld värt. Små tips här och där som betyder mycket och gör att man blir bättre hela tiden.

 

Vad är dina tankar inför kommande säsong?

Det ska bli riktigt roligt. Det känns som vi har nåt bra på gång och det gäller att vi fortsätter på det spåret vi börjat på iår. Vi måste höja oss nåt snäpp vilket jag är övertygad om att vi kommer göra. Personligen är det som alltid att bli bättre och hjälpa laget till att vinna. Vill vara med i toppen av målvaktsligorna även nästa år och det ska jag se till att vara. Kan vi få till några derbymatcher skulle det krydda säsongen lite extra.

Skribent: Sportgruppen

UIF Hockey Köp/Byt/Sälj på Facebook

 

 

 

 

 

 

Logo_SISU_2013_RGB

  

 

Följ @uifhockey
på Instagram

Postadress:
Ulricehamns IF - Ishockey
Idrottsgatan 8
52333 Ulricehamn

Besöksadress:
Idrottsgatan 8
52333 Ulricehamn

Kontakt:
Tel: +4632114005
E-post: This is a mailto link

Se all info