Hoppa till sidans innehåll

Tim Norén tillbaka i UIF Hockey

06 APR 2016 14:52
25-årige målvakten Tim Norén återvänder till Ulricehamn efter en säsong i moderklubben Nittorps IK. Kontraktet är skrivet på 1 år.
  • Skapad: 06 APR 2016 14:52

Publiken i Lassarinken fick bekanta sig med den långa målvakten under hösten 2013 då han anslöt när UIF hade skadeproblem på målvaktssidan. Efter en stark säsong blev det ytterligare en säsong i UIF Hockey innan jobbsituationen gjorde att det blev en flytt hem till moderklubben igen. Nytt jobb skapade dock möjligheten att återigen spela i Ulricehamns IF.

- Det känns otroligt kul att vara tillbaka. Jag trivdes väldigt bra under min förra sejour i klubben och hade en bra utveckling både som målvakt och som person. UIF Hockey är en klubb som det är lätt att trivas i och det finns väldigt bra förutsättningar, både på och utanför isen, för att lyckas. Jag har umgåtts med flera personer i laget även efter jag lämnade klubben förra året och UIF passar min privata situation perfekt just nu, säger Tim Norén.

Norén

- Jag ser fram emot den kommande säsongen väldigt mycket. Känslan är att föreningen tar steg varje år och trots att a-laget haft lite skrala resultat inledningsvis på säsongerna så avslutar man dem alltid på ett bra sätt. Det visar på en stor potential och det gäller nu att vara med från start. Till 2016/17 känner jag att föreningen vill ta ytterligare ett steg och det är en resa som ska bli väldigt inspirerande att få vara en del av. Nu gäller det för egen del att jag ska ta för mig och utvecklas, jag kommer tävla stenhårt på både träning och match för att få spela så mycket som möjligt och bidra till segrar för Ulricehamns IF, avslutar Tim Norén.

- Det känns bra att ha Tim Norén hos oss igen, han har en hög högstanivå och ger laget chansen att vinna varje match. Trots att han hunnit bli 25 år har han fortfarande saker att utveckla och kan han göra det under den här säsongen kommer han ta flera kliv som målvakt. Skador gjorde att han bara stod ett fåtal matcher under den gångna säsongen så det är en väldigt motiverad målvakt som ansluter
, säger Emanuel Ragnar från Sportgruppen.

Skribent: Sportgruppen

UIF Hockey Köp/Byt/Sälj på Facebook

 

 

 

 

 

 

Logo_SISU_2013_RGB

  

 

Följ @uifhockey
på Instagram

Postadress:
Ulricehamns IF - Ishockey
Idrottsgatan 8
52333 Ulricehamn

Besöksadress:
Idrottsgatan 8
52333 Ulricehamn

Kontakt:
Tel: +4632114005
E-post: This is a mailto link

Se all info