Hoppa till sidans innehåll

Två rutinerade pjäser har förlängt sina kontrakt

18 MAJ 2015 19:12
Oskar Bygård med över 250 a-lagsmatcher i UIF-tröjan samt Victor Kilén med över 170 matcher i UIF har båda förlängt sina kontrakt med klubben.
  • Skapad: 18 MAJ 2015 19:12

På måndagen skrev två spelare nytt kontrakt vilket innebär att UIF Hockey just nu har 1 målvakt, 6 backar och 7 forwards under kontrakt.

KilenBygård

Centern Oskar Bygård har varit en viktig pjäs de senaste säsongarna och hans påskrift innebär att fyra centrar är nu klara för spel i UIF kommande säsong; Oskar Bygård, Dennis Landgren, Robin Thorstenson och Sebastian Meijer.

- Oskar med sina 28 år är en av våra äldsta och mest rutinerade spelare. Enligt tränarna så har han sett väldigt motiverad ut på inledningen av sommarträningen och en vältränad Oskar Bygård är en väldigt duktig spelare, säger Emanuel Ragnar från Sportgruppen.

Victor Kilén har spelat både back och forward i a-laget vilket är en kompetens men det är som back han är tänkt. Senaste säsongen gjorde han 6 mål och 15 assist på 30 matcher och producerade även 2 poäng på 3 matcher i playoff-spelet.

- Kilén är bara 22 år men har redan spelat 6 a-lagssäsonger och växt ut till en nyckelback för oss. Han är en av våra spelare som är på gränsen till att kunna ta steget till en högre serie och vi är många runt om laget som hoppas och tror att han kan ta det inom kort, säger Emanuel Ragnar.

Oskar Bygård har skrivit på ett 1-årskontrakt och Victor Kilén har skrivit på ett 1+1-årskontrakt.

Skribent: Sportgruppen

UIF Hockey Köp/Byt/Sälj på Facebook

 

 

 

 

 

 

Logo_SISU_2013_RGB

  

 

Följ @uifhockey
på Instagram

Postadress:
Ulricehamns IF - Ishockey
Idrottsgatan 8
52333 Ulricehamn

Besöksadress:
Idrottsgatan 8
52333 Ulricehamn

Kontakt:
Tel: +4632114005
E-post: This is a mailto link

Se all info