Hoppa till sidans innehåll

UIF ger unga talanger chansen

04 JUN 2015 21:01
Under våren har A-trupp och J-trupp tränat flera pass tillsammans och under dessa pass är det flera yngre spelare som visat upp att man vill vara med och utmana.
  • Uppdaterad: 06 JUN 2015 06:50

Fyra spelare har nu fått ett utvecklingskontrakt med UIF Hockey vilket innebär att man tränar sommarträning med A-truppen och man får även gå på is med A-truppen i augusti. De fyra som skrivit på ett utvecklingskontrakt är Simon Josefsson, William Persson, Emil Holmqvist och Isac Engerby.

Daniel Elofsson om backen Simon Josefsson
En ung, lovande back som var uppe och tränade med oss en hel del förra säsongen. Behöver bygga på sig några kilo men han älskar att träna och visar redan den här sommaren att han vill utveckla sin fysiska status. En spännande talang som har alla möjligheter att lyckas.

Daniel Elofsson om forwarden William Persson
Väldigt träningsvillig och har imponerat stort under våra konditionspass och styrkepass. När vi har våra konditionspass så är han längst fram och utmanar, hack i häl på "Mella" och Allard och andra a-lagsspelare. En spelare som tagit stora kliv fysiskt sett under våren och det ska bli spännande att följa honom under sommaren och när vi går på is. Han har verkligen rätt inställning till träning.

Daniel Elofsson om backen Emil Holmqvist
Emil har varit med oss en hel del på is tidigare säsonger, och är vårt bidrag till Västergötlands TV-puckslag under hösten. Det är hans andra år i TV-pucken, förra året var han med som ett år yngre än majoriteten av de andra i laget. Emil har likt de fyra övriga en stor talang och vi är spända på att se hans utveckling i klubben.

Daniel Elofsson om målvakten Isac Engerby
Engerby är en ambitiös målvakt som vill uppåt och bli bättre. Han tar åt sig när ledare och målvaktskollegor pratar med honom och vill ständigt utvecklas. Likt Emil och Simon var Isac med oss en hel del på is under förra säsongen och han har alla möjligheter att utvecklas till en bra målvakt.

Skribent: Sportgruppen

UIF Hockey Köp/Byt/Sälj på Facebook

 

 

 

 

 

 

Logo_SISU_2013_RGB

  

 

Följ @uifhockey
på Instagram

Postadress:
Ulricehamns IF - Ishockey
Idrottsgatan 8
52333 Ulricehamn

Besöksadress:
Idrottsgatan 8
52333 Ulricehamn

Kontakt:
Tel: +4632114005
E-post: This is a mailto link

Se all info