Hoppa till sidans innehåll

Ung back klar för UIF

04 APR 2015 12:38
För ett par veckor sedan besökte han Ulricehamn och deltog samtidigt på en träning med laget. Nu har Ken Kindborn skrivit på ett 1-årskontrakt.
  • Skapad: 04 APR 2015 12:38

Ken Kindborn, född 1995, är en back som spenderat sin juniortid i Almtuna IS samt Vita Hästen. I Almtuna spelade han tillsammans med målvakten Viktor Hagström.

- Det är en back som visade upp ett stabilt defensivt spel när han gästade oss. Viktor Hagström tipsade om Ken och vi beslöt oss för att bjuda ner honom, vilket han nappade på direkt, säger Emanuel Ragnar från Sportgruppen.

- Han är vältränad, bra skolad och vill något med sin ishockey. Han visade också upp en bra personlighet och var samtidigt väldigt intresserad av att spela för oss, fortsätter Ragnar.

Ken Kindborn

Bildkälla: http://www.laget.se/ALMTUNAISJ20/

Ken Kindborn själv är förstås mycket nöjd över att ha skrivit på sitt första seniorkontrakt.

- Det känns grymt kul och är samtidigt en härlig utmaning att ha skrivit på för Ulricehamns IF. Det känns som det är en perfekt plats för mig att utvecklas på, säger den unga backen.

- Jag är väldigt social av mig som person och har, förutom vid förluster, ett leende på läpparna. Som spelare ser jag mig som en stark back med ett bra och snabbt förstapass. Jag försöker att inte överarbeta situationerna, avslutar Kindborn.

Skribent: Sportgruppen

UIF Hockey Köp/Byt/Sälj på Facebook

 

 

 

 

 

 

Logo_SISU_2013_RGB

  

 

Följ @uifhockey
på Instagram

Postadress:
Ulricehamns IF - Ishockey
Idrottsgatan 8
52333 Ulricehamn

Besöksadress:
Idrottsgatan 8
52333 Ulricehamn

Kontakt:
Tel: +4632114005
E-post: This is a mailto link

Se all info