Hoppa till sidans innehåll

Uppdatering gällande backsidan

25 JUL 2015 13:43
Det har inte informerats om tre försvarsspelare från den förra säsongen. Informationen om Viktor Svensson, Alexander Johansson och Mikael Svensk kommer nu.
  • Skapad: 25 JUL 2015 13:43

Viktor Svensson och Alexander Johansson har meddelat att de ska ta ett sabbatsår. Det betyder att de två försvararna inte kommer gå på is med a-laget om någon vecka. Båda två meddelade tidigt under våren att de hade funderingar på att ta ett sabbatsår men Sportgruppen har avvaktat sommaren för att se om de ändrat sig.

Mikael Svensk fick avbryta förra säsongen på grund av sin reumatism. Han har under våren och sommaren testat nya mediciner och tränat på egen hand. Han kommer inte skriva något nytt kontrakt utan inleda säsongen med J20-laget för att känna hur det känns med isträningar. Får han positiva svar på träningen kommer han finnas tillgänglig för a-laget under säsongen.

Om inget oförutsett händer så kommer 8 backar att gå på is med a-laget. Det är Victor Kilén, Fredrik Bjurö, Ken Kindborn, Anton Netterberg, Mattias Allard och Rickard Thorstenson. Två spelare har utvecklingskontrakt med UIF Hockey och det är Simon Josefsson och Emil Holmqvist.

Skribent: Sportgruppen

UIF Hockey Köp/Byt/Sälj på Facebook

 

 

 

 

 

 

Logo_SISU_2013_RGB

  

 

Följ @uifhockey
på Instagram

Postadress:
Ulricehamns IF - Ishockey
Idrottsgatan 8
52333 Ulricehamn

Besöksadress:
Idrottsgatan 8
52333 Ulricehamn

Kontakt:
Tel: +4632114005
E-post: This is a mailto link

Se all info