Hoppa till sidans innehåll

Niklas Svensson till UIF Hockey

03 FEB 2017 09:53
24-årige Niklas Svensson är klar för spel i UIF Hockey. Han kommer senast från Gjövik Hockey i norska andraligan och har skrivit på för säsongen ut.
  • Uppdaterad: 03 FEB 2017 14:06

Forwarden med Kållered SK som moderklubb har spelat i flertalet division 1-klubbar med poängstarka säsonger som följd och via spel i bland annat Vimmerby HC och Hudiksvalls HC har det totalt blivit 101 poäng på 149 matcher i landets tredje högsta serie.

Den här säsongen har spenderats i norska andraligan där det blivit 6 poäng på 15 framträdanden för Gjövik Hockey.

- Jag ser fram emot att komma till Ulricehamn och hjälpa dem till segrar. Förhoppningsvis kommer jag bidra med poängproduktion och ett rutinerat spel, säger Niklas Svensson.

Med flertalet avbräck på forwardssidan i Jacob Brüggemann (skadad), Emil Lindström (skadad) och Erik Hallin (motivationsbrist, men spel i Hockeyfyran/J20) så är det en välkommen förstärkning till laget.

- Niklas har en historik av att producera poäng och det är naturligtvis något vi hoppas att han kommer ta med sig hit. Det är en rutinerad spelare som varit med i många bra lag som säkert kommer inspirera många i det här laget med sitt kunnande på isen, säger Emanuel Ragnar från Sportgruppen.

Löser sig allt pappersarbete så är Niklas Svensson spelklar till söndagens match på bortais mot Boro/Vetlanda HC.

Skribent: Sportgruppen
Epost: Adressen Gömd

UIF Hockey Köp/Byt/Sälj på Facebook

 

 

 

 

 

 

Logo_SISU_2013_RGB

  

 

Följ @uifhockey
på Instagram

Postadress:
Ulricehamns IF - Ishockey
Idrottsgatan 8
52333 Ulricehamn

Besöksadress:
Idrottsgatan 8
52333 Ulricehamn

Kontakt:
Tel: +4632114005
E-post: This is a mailto link

Se all info