Hoppa till sidans innehåll

Triss i kontraktsförlängningar

11 MAJ 2017 20:47
Arbetet med att förbereda en trupp inför kommande säsong pågår för fullt och nu står det klart att tre spelare kritat på nya kontrakt.
  • Uppdaterad: 11 MAJ 2017 20:48

Mattias Allard har bott i Ulricehamn i fyra år och går nu in på sin femte säsong i klubben. Det har blivit 121 seriematcher i UIF-tröjan och den defensivt skickliga backen är med sin inställning och träningsvilja viktig för många spelare i den här föreningen.

Kim Carlsson anslöt till UIF Hockey inför förra säsongen och visade under säsongen upp ett tvåvägs-spel som gjorde honom till en viktig del i laget som tog sig till Alltvåan och efter det playoff. I seriespelet blev det 22 poäng på 36 matcher för Carlsson.

Carlsson den äldre, forwarden Kevin, har också skrivit på nytt kontrakt med UIF. Det betyder att han går in på sin tredje säsong i klubben där det blivit 72 seriematcher och lika många poäng. Den skridskoskickliga forwarden visar alltid upp en bra inställning i såväl träning som match och är en stabil poänggörare.

Samtliga spelare har skrivit på ett 1-årskontrakt. Samtidigt står det klart att Anton Germo och Jesper Jansson inte spelar i UIF Hockey kommande säsong, vi önskar dem stort lycka till i framtiden.

Skribent: Sportgruppen
Epost: Adressen Gömd

UIF Hockey Köp/Byt/Sälj på Facebook

 

 

 

 

 

 

Logo_SISU_2013_RGB

  

 

Följ @uifhockey
på Instagram

Postadress:
Ulricehamns IF - Ishockey
Idrottsgatan 8
52333 Ulricehamn

Besöksadress:
Idrottsgatan 8
52333 Ulricehamn

Kontakt:
Tel: +4632114005
E-post: This is a mailto link

Se all info