Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


 
 
Ulrika Billme, idrottspsykologisk rådgivare som ingår i Svenska Ishockeyförbundets kompetensnätverk för idrottspsykologi och Joel Hansson, domaransvarig på Svenska Ishockeyförbundet samtalar om självreflektion i rollen som domare.
 

Stopp för enstaka matcher

(2021-02-25 15:20)
Folkhälsomyndigheten har fattat beslut att idrottsrörelsen bör avstå helt från att ordna eller delta i läger, matcher, cuper och andra tävlingar, med undantag för yrkesmässig idrott. Beslutet grundas på det rådande allvarliga smittläget.
 
Nu går svensk ishockey samman för att öka antalet flick- och damspelare.
 
 
Under #hockeyhemma har Svenska Ishockeyförbundet dragit igång en hel del aktiviteter för att alla hockeyspelare ska hitta sätt att träna och ha kul med hockeyn då de inte kunnat vara i ishallen på samma sätt som tidigare.
 
Nu är det dags att skicka in din nomering för Ljunkans stipendium!
 
Efter att vi under dagen haft ytterligare kommunikation med RF vill Svenska Ishockeyförbundet göra ett förtydligande gällande träning för spelare födda 2002 till 2004.
 
 
IIHF har släppt spelprogrammet för VM i Riga 21 maj-6 juni 2021.
 
 
Utifrån den rådande situationen med smittspridning i tre av föreningarna i SDHL har Svenska Ishockeyförbundet efter en noggrann medicinsk bedömning beslutat att inte genomföra Damkronornas läger i Sundsvall.
 
Folkhälsomyndigheten har idag meddelat att de från den 6 februari öppnar upp möjligheten för våra äldre ungdomar att idrotta både inom- och utomhus.
 
I februari genomför Hockeykonsulenterna digitala utbildningar på temat ”Anpassad träning under pandemin”. #hockeyhemma har intervjuat Hockeykonsulent Anders Ottosson för att höra hur deras arbete fortgår under pandemin.
 

UIF Hockey Köp/Byt/Sälj på Facebook

 

 

 

 

 

 

Logo_SISU_2013_RGB

  

 

Följ @uifhockey
på Instagram

Postadress:
Ulricehamns IF - Ishockey
Idrottsgatan 8
52333 Ulricehamn

Besöksadress:
Idrottsgatan 8
52333 Ulricehamn

Kontakt:
Tel: +4632114005
E-post: hockey@uif.se

Se all info